Uncategorized

Let’s Do It, Romania la Tallinn

Pentru ca Romania s-a inscris oficial pentru anul 2010 in proiectul Let’s Do It! – http://www.letsdoitworld.org/en – , echipa “Let`s Do It, Romania!” a fost invitata la conferinta ce va avea loc in acest weekend la Tallinn, Estonia, alaturi de membri ai echipelor organizatoare din Slovenia, Portugalia si Lituania.

Scopul conferintei este de a aduce fata in fata tarile participante, pentru a face schimb de experienta, dar si pentru a gasi solutii la eventualele probleme intampinate de tarile nou inscrise in proiect: Romania, Slovenia si Portugalia vor avea ocazia sa beneficieze de sfaturile venite din partea tarilor in care acest proiect a fost deja realizat cu succes.

Echipa “Let`s Do It Romania” va fi reprezentata de 5 membri care vor pleca in weekend-ul acesta la Tallin, multumita sprijinului oferit de firmele Can-Pack si Ecovalor. Cei 5 membri vor avea ocazia sa filmeze intregul eveniment, cat si povestea calatoriei, datorita camerei video Samsung R10 Full HD, imprumutata de la initiatorii proiectului pestrada.info, Alexandru Negrea si Adrian Ciubotaru.

Drum bun si inspiratie, din partea intregii echipei “Let`s Do It, Romania!”

2 thoughts on “Let’s Do It, Romania la Tallinn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *