Uncategorized

10.000…

… de imbratisari calduroase si de ganduri sincere pentru fiecare dintre cei care mi-au parcurs randurile scrise de aproape un an incoace, in care diverse stari m-au incercat si determinat sa ma confesez, sa povestesc, sa impartasesc din motive nenumarate: dorinta de a elimina furia, de a alunga tristetea, de a striga in gura mare victoriile, reusitele, momentele de fericire alaturi de oamenii dragi, implinirile “verzi”, exteriorizarea personalitatii mele din perspectiva lucrurilor care imi plac: melodii, filme, teatru, poezii, fotografii, locuri frumoase, oameni de la care invat ce e frumos.

Poate suna lacrimogen, dar pentru mine, persoana deloc mondena, “mediatizata” sau cunoscuta printre bloggeri, care descopera de scurta vreme halucinanta si mereu updatata lume a social media este o realizare, caci exista si feedback, fie si exprimat personal, si nu cuantificat in numar de comentarii. Sper la mai mult, sper la o continua imbunatatire, fidelizare din partea unora, descoperiri din partea altora. E o lume in care imi e drag sa ma retrag, “camera mea din ciberspatiu” dupa cum imi place sa alint blog-ul. Mai e putin si sarbatorim un an impreuna :)!

Pentru toate acestea, dar poate si mai mult de atat: MULTUMESC!

10 thoughts on “10.000…

  1. cred ca eu te citesc cam de jumatate de an, dar am mai intrat si prin arhiva, deci…ii bine ca am ce citi:D. si, cu cea mai mare placere, asta pentru multumiri. dar sa stii ca noi ar trebui sa-ti multumim tie, cei care ne regasim in articolele tale, articole care ne scot la iveala zambetul, fie el de tristete sau de bucurie, in functie de starea pe care o expui. la cat mai multe trairi adevarate in continuare!;)

    1. Multumesc inca o data pentru aprecieri si ganduri, ma bucur ca gasesti in randurile mele bucurii pentru inima si minte, te astept in continuare! Iar eu la fel la tine, scrii de putin timp, dar imi place ce gasesc la tine!
      Spor in toate!

  2. La multi ani! si viata lunga,frumoasa si furtunoasa…Noi te asiguram ca te vom citi in continuare, tu doar sa scrii 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *