Uncategorized

Drumul spre Tallinn

Mai este foarte putin si plec spre Tallinn :). Poate suna fantezist, pueril sau foarte optimist (ceea ce nu imi sta in fire), dar acest drum il vad ca pe o forma de a fi mai aproape de bunul mers al Let’s Do It, Romania! Asta si pentru ca acolo vom intalni organizatorii primei actiuni “Let’s Do It“, cei din Estonia, care se pare, au reusit sa inspire inca 5 tari, cel putin pana in acest moment: Letonia si Lituania care si-au facut curatenie in propriile lor “case” in 2009 si anul acesta, Slovenia, Portugalia si Romania sunt puse pe fapte mari.

Nu stiam la ce sa ma astept, dar am tot “asistat” in ultima vreme ca martora la discutiile care au loc pe Skype intre oamenii din Let’s Do It, World, organizatorii conferintei, iar buna lor dispozitie, entuziasmul, caldura si degajarea sunt contagioase si inspira energie si chef de munca mai abitir ca oricand.

Daca acum cateva zile eram cu totii posaci si siguri ca nu vom ajunge decat in formula restransa (sau deloc), temerile si gandurile gri s-au spulberat, caci oameni care cred in noi si in acest proiect ne-au fost aproape: si Can-Pack si Ecovalor ne-au dat avant cand credeam ca nu mai e nimic de facut si ca nu putem fi alaturi de tarile care s-au angrenat in cursa.

Este o experienta scurta, dar intensa, care sper ca la final imi va aduce mai multa ordine in ganduri, organizare in actiuni, energie si incredere in fortele proprii si puterea de a-mi motiva colegii pentru a duce la bun sfarsit aceasta intiativa si in Romania. Let’s Do It, Romania!

4 thoughts on “Drumul spre Tallinn

  1. daca apuci sa iesi bucura-te de oras, de iesire si lasa cadourile ca timpul e scurt:)))pt cine-i egoist iei ceva din Bucuresti. cauri cva cu Estonia ca se gasesc:))). te-am pupat

    1. Nu am apucat sa ies in oras decat seara pe la 20, cand era aproape tot inchis, era excesiv de frig si da, am incercat sa ma bucur de frumusetea Tallinnului. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *