Uncategorized

Romania, Let’s Do It te saluta

Sunt in Tallinn pentru conferinta Let’s Do It de care am amintit in posturile anterioare si este cu siguranta una dintre experientele frumoase cu care viata a fost darnica. De cand am ajuns aici, simt intruna multa energie constructiva venind spre mine, transformata in doze crescute de optimism si de forta. As vrea sa le transmit tuturor colegilor mei macar 10% din bonusurile continue si constante de buna-dispozitie, de incredere si de pozitivism. Nu vreau sa sune patetic, dar cred ca doar asa putem reusi sa ducem acest proiect in Romania pe drumul pe care trebuie: spre victorie in lupta impotriva deseurilor, spre succesul spre care tindem.

La care se adauga foarte multe munca si asta este lucrul pe care nimeni nu il contesta , nu il neaga. Insa ceea ce se vede mai mult este satisfactia indeplinirii misiunii lor si nu corvoada creata de situatiile neprevazute care apar sau de problemele inerente de la toate nivelurile.

Trebuie ca toata lumea sa aiba incredere in fortele proprii, in motivul pentru care ne-am unit si ma refer aici la echipa si de asemenea, la motivul pentru care in septembrie, cu totii, intr-o zi frumoasa de sambata, vom hotari sa facem ceva si nu doar sa vorbim despre asta.

Un lucru important pe care mi l-am improspatat in minte e cel despre care am mai vorbit si in alte situatii: talk is cheap, action is mandatory! Let’s do it more than talking over it!

Vazand si coeziunea puternica a tuturor echipelor din celelalte tari, cred ca doar in noi sta aceasta putere de a face lucrurile sa se intample si mai ales, cum vrem sa se intample. Daca alegem sa fim niste invinsi sau niste invingatori.

Azi am dat si un interviu pentru televiziunea estona, nu sunt tocmai incantata de prestatia mea, e pentru prima oara in cel putin un an cand emotiile au fost peste mine. Dar invat si invat si sper in mai bine. Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt parte din Let’s Do It, Romania si in acelasi fel, se justifica si prezenta mea la Tallinn.

Promit sa revin cu vesti!

4 thoughts on “Romania, Let’s Do It te saluta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *