Uncategorized

Let’s do it, Romania!

Let's_do_it_Romania 

LET’S DO IT, ROMANIA!

 

Vrei o Romanie mai curata, mai civilizata si mai responsabila fata de mediu? A venit momentul in care aceasta dorinta devine realitate! Ecologizarea Romaniei se pune la cale!

Dupa modelul eston, “Let’s do it 2008”, proiect de curatare a intregii tari intr-o singura zi, ONG-urile de mediu din Romania, cetatenii romani, autoritatile romane si reprezentanti ai sectorului privat isi vor alatura fortele pentru ecologizarea Romaniei.

Estonienii ne-au aratat ca se poate: 10.000 tone de deseuri, 50.000 de voluntari, o singura zi: 3 mai 2008. They did it!

 

Daca vrei sa iei parte la acest proiect, pentru inceput da acest mesaj mai departe! Peste tot. In curand va fi gata website-ul oficial, de pe care vei afla noutatile, pe masura ce ele apar. Asadar, urmareste cu atentie mailurile cu subiectul: Ecologizarea Romaniei.

 

Din start iti spunem ca avem nevoie de cei mai talentati oameni in programare, orientare in spatiu, citirea hartilor, comunicare si PR, coordonare de voluntari (aici cautam oameni extrem de talentati, pentru ca vizam zeci de mii de voluntari), cat si agentii de presa, autoritati locale si centrale, operatori de salubritate, operatori de telecomunicatii, agentii de publicitate cat si persoane publice care sa sprijine cat de mult posibil acest demers.

 

Daca si tu crezi ca se poate, atunci “Let’s do it, Romania”!

3 thoughts on “Let’s do it, Romania!

 1. As vrea sa particip la aceasta actiune.
  Experienta mea:
  -30 ani de mers pe munte
  -cunosc destul de bine masivele Piatra Craiului, Retezat si Fagaras si binisor Bucegi, Capatanii, Vulcan
  -sunt manager de Mediu la societatea pentru care lucrez

  daca considerati ca va pot fi de folos, contactati-ma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *