Uncategorized

Garbage style

UPDATE: Din motive ce tin de posibilitati si resurse limitate, cei de la Administratia Parcului Natural Bucegi ne-au oferit ca varianta un singur weekend de activitati eco: astfel, actiunea de ecologizare va avea loc doar in perioada 20-23 august, la Sinaia, la cota 1400 si 1500, actiune la care sunt asteptati 40 de voluntari. Pentru detalii: http://ecoassist.org, iar pentru inscrieri: Liana@EcoAssist.org. Va asteptam!

Spuneam intr-un post anterior ca in weekend-ul ce s-a incheiat urma sa merg intr-o alta actiune de ecologizare, la Sinaia, la cota 1500, unde ne astepta senina, generoasa si mai impunatoare ca acum 60 de ani cand a inceput sa creasca mare si amenintatoare, o colosala groapa de gunoi.

Am uitat acasa aparatul de fotografiat, dar Geo, the man with the media din EcoAssist, asa cum se prezenta el voluntarilor noi din asociatie :D, a fost ca de obicei la datorie. Aici aveti cateva filmulete si poze din aventura de prin deseuri. In plus, aici aveti si alte informatii utile referitoare la implicarea autoritatilor locale, la rezultatele eforturilor noastre, dar si la ajutorul vostru care in continuare este binevenit.

Deci, cu aceasta ocazie, lansez un apel pentru aceia dintre voi care isi doresc sa participe la urmatoarele actiuni de ecologizare organizate de EcoAssist, desfasurate tot la Sinaia in weekend-urile 21-23 august si 28-30 august. Va asteptam acolo in numar cat mai mare!

Pentru mine, a fost un weekend plin de “de toate”: munca, distractie, timp petrecut in mijlocul naturii, socializare, comunicare interculturala. Astept sa ne cunoastem sau pe unii dintre voi, sa ii revad 😉 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *