Uncategorized

Viva la vida

Un weekend mai plin nici ca se putea, nici ca visam sa am. Desi stiam de mai bine de 3 luni ca un eveniment semnificativ avea sa aiba loc in “familia mea”, cumulul de emotii si intensitatea senzatiilor si sentimentelor nu ma asteptam sa ma copleseasca atat de mult si sa genereze atata traire.

Am simtit prezenta prietenilor mai aproape ca oricand, am simtit ce inseamna sa fim cu adevarat acolo cand ceva frumos si unic se intampla in viata unuia dintre noi, cat de bine e sa te bucuri de iubire sub orice forma s-ar gasi ea, iubirea in stare pura si suplimentata de pace interioara.

Weekend-ul asta am fost fericita cu adevarat: cea mai buna prietena a mea a luat o decizie care i-a intregit viata, iar eu am fost acolo, mai emotionata decat as fi putut sa cred ca pot fi. Am fost inconjurata in permanenta de oameni la care tin, pe care ii apreciez, care imi sunt dragi si care imi arata ca prezenta mea in viata lor nu le este indiferenta.

Am acumulat atata energie pozitiva incat debordam, radiam de fericire, o prietena spunandu-mi la un moment dat “arati si te porti de parca doar ce te-ai maritat”. Oare asa voi fi atunci :-)?!

Weekend restrans in cateva cuvinte: bucurie, viata, dans, iubire, prietenie, intensitate, sentiment.

Si cu toate astea, vraja a durat putin! Exista o lume rece si dura undeva bine “proptita” care se simte datoare sa taie orice avant, orice farama de buna-dispozitie.

Cu toate acestea…. Viva la vida!

 

P.S. Aceasta melodie ma umple de optimism si alunga norii dezamagirilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *